Du er landet på Negleolie.dk, det helt rigtige sted at finde neglesaks. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle neglesaks tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Mininor Neglesaks (1 stk)

 • Dagens pris: 66,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 69,95, nu kun 66,95.
  Du sparer 3 kr. / 4 %
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: Mininor

Vores første anbefaling er “Mininor Neglesaks (1 stk)” fra mærket Mininor.

Produktet er lige nu på tilbud hos Helsebixen.dk hvor prisen er sat ned fra 69,95 til 66,95 – en besparelse på 3 kr. / 4 %

Forhandlerens beskrivelse:
MANGLER DU EN NEGLESAKS TIL DIT BARN? Så kan du prøve denne Minior neglesaks og neglefil. Små børn har bløde og sarte negle, som derfor har brug for udstyr, som kan klippe dem på en nænsom måde.
Denne saks er velegnet til børn, der har fået lidt hård…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Maxi neglesaks med sikkerhedsstop, til hunde

Anden anbefaling har vi fundet hos Gilpa ApS, hvor du kan købe Maxi neglesaks med sikkerhedsstop, til hunde til kun 80,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
KW Neglesaks med sikkerhedsstop er en smart neglesaks til hundeDenne smarte neglesaks med sikkerhedsstop fra KW er lavet af hærdet rustfrit stål og skaber en optimale klippeeffekt.
Neglesaksen er i størrelse large, som passer perfekt til klipning af negle…

Se hos Gilpa ApS ❯❯

3: Mini neglesaks til hunde og katte

Næste anbefaling er “Mini neglesaks til hunde og katte”.

Dagens bedste tilbud på “Mini neglesaks til hunde og katte” har vi fundet hos Gilpa ApS hvor prisen lige nu er 45,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
KW Smart neglesaks er velegnet til små hunde, katte, kaniner, marsvin, hamstere og fugleDenne Smart neglesaks fra KW er lavet af hærdet rustfrit stål, som giver den mest optimale klippeeffekt.
Neglesaksen kan anvendes til at klippe neglene på små hunde, k…

Se hos Gilpa ApS ❯❯

4: Medium neglesaks med sikkerhedsstop, til hunde

Produkt nummer 4 på vores “neglesaks-liste” er Medium neglesaks med sikkerhedsstop, til hunde som du lige nu kan købe for 70,- hos Gilpa ApS

Forhandlerens beskrivelse:
KW neglesaks med sikkerhedsstop til små og mellemstore hundeDenne smarte neglesaks med sikkerhedsstop fra KW er lavet af hærdet rustfrit stål og skaber en optimale klippeeffekt.
Neglesaksen er i størrelse medium, som passer perfekt til klipning af negle p…

Se hos Gilpa ApS ❯❯

5: Neglesaks med sikkerhedsstop, til hunde

Forhandlerens beskrivelse:
KW Smart neglesaks med sikkerhedsstop til mellemstore og store hundeDenne Smart neglesaks med sikkerhedsstop fra KW er lavet af hærdet rustfrit stål, som giver den mest optimale klippeeffekt.
Neglesaksen passer perfekt til klipning af negle på mellemstore…

Se hos Gilpa ApS ❯❯

6: Oopsy Baby Neglesaks Med Fil Fersken (1 stk)

 • Dagens pris: 54,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 69,95, nu kun 54,95.
  Du sparer 15 kr. / 21 %
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: Oopsy

Sidste produkt på vores liste er Oopsy Baby Neglesaks Med Fil Fersken (1 stk) som vi har fundet til 54,95 hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
En afrundet neglesaks og en blød neglefil perfekt til baby-bløde negle.
Det kan virke voldsomt at sidde med en neglesaks og en lille baby’s fine små negle, men både saks og fil fra Oopsy er designet på en sådan måde at saksen er skarp, men ikke stikker pga.
den afrundede spids.
Saksen kommer med beskyttelse-etui, både for at forblive skarp, men også for nemt at kunne pakkes ned i toilettasken.
Foretrækker man en fil, hører denne med til saksen….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste neglesaks i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse neglesaks:

Dyreste Neglesaks på listen er Zwilling Neglesaks, Mat fra Proshave med en pris på 375.00. Billigste udvalgte Neglesaks er Elina Neglesaks som du kan købe for 10.95 hos Bazta.com. Forskellen på de to priser er 364.05 kr.
Ovenstående Neglesaks data og priser er hentet fra 25 butikker (Helsebixen.dk, Gilpa ApS, Kop&Kande DK, Børn i balance, Med24, KÆRE BØRN, Min Egen Verden, BilligParfume.dk, Alttilhundogkat.dk, Proshave, Hobbix.dk, Minta.dk, Well.dk, Kids-world.dk, Nailster, MyPets.dk, Loukrudt, ActivePet.dk, Naturebaby.dk, Naturdyret.dk, Nicehands.dk, Animondo, Bazta.com, Flenci.dk, Coolshop.dk). Alle Neglesaks tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Neglesaks guides:

Fandt du ikke det rigtige Neglesaks blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Neglesaks: