Du er landet på Negleolie.dk, det helt rigtige sted at finde Reer neglesaks. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Reer neglesaks tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Neglesaks Børn – REER

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Børn i balance.

Her kan “Neglesaks Børn – REER” fås til 179,- kr.

Se hos Børn i balance ❯❯

2: Reer Neglesaks – Rustfrit Stål – OneSize – Reer Neglesaks

Anden anbefaling har vi fundet hos Kids-world.dk, hvor du kan købe Reer Neglesaks – Rustfrit Stål – OneSize – Reer Neglesaks til kun 179,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Reer Neglesaks – Rustfrit Stål…

Se hos Kids-world.dk ❯❯

3: Neglesaks til baby fra Reer – Rustfri stål

Sidste produkt på vores liste er Neglesaks til baby fra Reer – Rustfri stål som vi har fundet til 239,- hos Min Egen Verden.

Forhandlerens beskrivelse:
Babyneglesaks med korte knive for sikker skæring og spidsen er afrundet. Saksen har et sikkert greb, så den er nem at holde. Den kan både bruges af venstre- og højrehåndede. Grundet materialet er den allergivenlig og nem at rengøre. Alder: +0 mdrEmballage…

Se hos Min Egen Verden ❯❯

Dyreste Reer Neglesaks på listen er Neglesaks til baby fra Reer – Rustfri stål fra Min Egen Verden med en pris på 239.00. Billigste udvalgte Neglesaks er Neglesaks Børn – REER som du kan købe for 179.00 hos Børn i balance. Forskellen på de to priser er 60 kr.
Ovenstående Reer Neglesaks data og priser er hentet fra 3 butikker (Børn i balance, Kids-world.dk, Min Egen Verden). Alle Reer Neglesaks tilbud er opdateret i dag 04-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Neglesaks guides:

Fandt du ikke det rigtige Neglesaks blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Neglesaks: